Επισκέψεις του Χουσεΐν Ζεϊμπέκ στους εθελοντές της Πυροπροστασίας στο περιαστικό άλσος της Ξάνθης

6 Αυγούστου 201411:13

Όπως έγινε γνωστό από το ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, ο Βουλευτής Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ το βράδυ της Δευτέρας 4 Αυγούστου 2014 επισκέφθηκε με συνεργάτες του το Περιαστικό Δάσος της Ξάνθης και συγκεκριμένα τασημεία όπου εφαρμόζεται πρόγραμμα επιφυλακών, περιπολιών,εθελοντικών ομάδων και φορέων, για την υποβοήθηση του έργου φύλαξης, «ΑντιπυρικήΠερίοδος 2014» της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης  Χουσεΐν Ζεϊμπέκ ευχαρίστησε προσωπικά τους εθελοντές για την προσπάθεια που καταβάλλουν, καθώς και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης.

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει για άλλη μία φορά την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Τμήμα Π.Ε. Ξάνθης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Δ’ Σώμα Στρατού (XXVΤΘΤ), την Αστυνομική Διεύθυνση, τη Διεύθυνση Δασών, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Ξάνθης, τους Εθελοντές και τις Εθελοντικές Ομάδες που συνάντησε:

ΕλληνικόςΕρυθρόςΣταυρός

ΣώμαΕθελοντώνΣαμαρειτών, Διασωστών και ΝαυαγοσώστωνΞάνθης.

ΈνωσηΑποστράτωνΑξιωματικών.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr