Επισκέψεις σε Γηροκομείο και Νοσοκομείο Δήμαρχος και Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης

30 Δεκεμβρίου 201917:03

Το Γηροκομείο «ο Μέγας Βασίλειος» επισκέφτηκαν την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Μπούτος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μανώλης Φανουράκης και κ. Ιωάννης Ζερενίδης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού κ. Ηλίας Ασκαρίδης, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νικόλαο Ευφραιμίδη.

 Συντροφιά στις γερόντισσες και στους  γέροντες, με αισιόδοξες κουβέντες και ευχές, διηγήσεις από το παρελθόν και ενημέρωση από τη διοίκηση του Ιδρύματος για τη λειτουργία και πορεία της δομής περιελάμβανε το πρόγραμμα.

Αμέσως μετά, όλοι μαζί, αφού δηλαδή προστέθηκε στην παρέα του Δήμου Ξάνθης ο κ. Ιωάννης Παπαχρόνης, επικεφαλής της παράταξης «Αγάπη για την Ξάνθη μας», ο κ. Αφεντούλης Τσακιρίδης και ο κ. Σταμάτης Σταματιάδης μετακινήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου ευχήθηκαν σε ασθενείς, Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, που βρισκόταν στις επάλξεις παρέχοντας τις υπηρεσίες τους σε όλους τους πολίτες της Ξάνθης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr