Επίσκεψη του βουλευτή του ΚΚΕ Θ. Κωνσταντινίδη στη ΣΕΚΑΠ το πρωί της Παρασκευής

6 Σεπτεμβρίου 201317:47

Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα της επίσκεψης του βουλευτή του ΚΚΕ Θεοδόση Κωνσταντινίδη στη ΣΕΚΑΠ εξέδωσε η Νομαρχιακή του ΚΚΕ. Αναλυτικά αναφέρει:

Στο πλευρό των απεργών της ΣΕΚΑΠ βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής, επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΚΚΕ, ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος και βουλευτής. Το στέλεχος του ΚΚΕ, αφού αρχικά συναντήθηκε με τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των εργαζομένων, στη συνέχεια μίλησε στη μαζική γενική τους συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του εργοστασίου. Τους κάλεσε να παραμείνουν αδιάλλακτοι και ενωμένοι στον αγώνα τους, σημειώνοντας ότι το χτύπημα των εργασιακών και μισθολογικών δικαιωμάτων που συντελείται στη ΣΕΚΑΠ, εντάσσεται στη γενικότερη αντιλαϊκή πολιτική, που εφαρμόζεται με σκοπό τη διασφάλιση μεγαλύτερων κερδών υπέρ του κεφαλαίου. Ταυτόχρονα ανέδειξε την αναγκαιότητα συσπείρωσης και πάλης γύρω από την πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ, με κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής που θα διασφαλίζουν τη λαϊκή ευημερία και όλα τα σύγχρονα δικαιώματα των εργαζομένων.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr