Επίσκεψη του ΥΠΕάρχη στο Νοσοκομείο Ξάνθης. Σύσκεψη για τα προβλήματα σε κλινικές και Κέντρα Υγείας.

23 Ιανουαρίου 201619:58

Το Νοσοκομείο της Ξάνθης επισκέφθηκε την εβδομάδα που πέρασε ο Διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Στρατής Πλωμαρίτης.

Στόχος της επίσκεψης ήταν η αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων υποστελέχωσης που έχουν παρουσιαστεί σε κλινικές του Νοσοκομείου αλλά και στα κέντρα Υγείας, δεδομένου ότι το Νοσοκομείο δεν διαθέτει πια διοικητή ενώ προσωρινά καθήκοντα εκτελεί ο Διευθυντής της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Χιώτης.

Σύμφωνα με τον ΥΠΕάρχη αναζητήθηκαν συναινετικές λύσεις, οι οποίες και βρέθηκαν λέγοντας ότι οι διευθυντές του Νοσοκομείου είδαν θετικά κάποια ζητήματα. «Είναι μια δύσκολη περίοδος κμε πολλά προβλήματα αλλά είναι διαχειρίσιμα» εκτίμησε ο Σ. Πλωμαρίτης.

Όπως ανέφερε είναι μια κοινή απόφαση όλων να εντείνουν τις προσπάθειες για να ξεπεραστούν τα προβλήματα, ειδικά στα Κέντρα Υγείας, όπου αναμένεται να εμφανιστούν στην υπηρεσία οι επικουρικοί γιατροί που έχουν προσληφθεί, παρότι είναι λιγότεροι, όπως είπε, σε σχέση με όσους αναμένονταν καθώς δεν υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον.

Πάντως ο Σ. Πλωμαρίτης ότι η συνάντηση που είχε με τους ανθρωπους του Νοσοκομείου Ξάνθης ήταν ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr