Επίσκεψη των RoboSpeciasists στο Γυμνάσιο Γενισέας

10 Δεκεμβρίου 201509:57

Δύο από τα μέλη της ομάδας Ρομποτικής του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης, οι Βασίλης Κόκκινος και Χάρης Παπαδάκης, επισκέφθηκαν σήμερα Τρίτη 8/12/2015 το Γυμνάσιο Γενισέας, ύστερα από πρόσκληση που δέχθηκαν.

Οι ολυμπιονίκες μαθητές περιέγραψαν την εμπειρία τους από την ενασχόλησή τους με τη ρομποτική και τις δυσκολίες που συνάντησαν όλα αυτά τα χρόνια. Τόνισαν πως η κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην ολυμπιάδα ρομποτικής του Κατάρ δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Είχαν να αντιμετωπίσουν αντιπάλους από χώρες προηγμένες τεχνολογικά, στις οποίες το μάθημα της ρομποτικής διδάσκεται στα σχολεία καθημερινά. Όμως, η θέληση, η επιμονή και η προσήλωση στο στόχο τους τούς οδήγησαν σε αυτή την τεράστια επιτυχία.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη απάντησαν σε ερωτήσεις μαθητών και καθηγητών και έβγαλαν πολλές φωτογραφίες με τους συμμαθητές τους από το Γυμνάσιο της Γενισέας.

2(1)

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr