Επιμένει στην κατάργηση του γεωπονικού του 1ου ΕΠΑΛ ο Π. Κεραμάρης. Θα μπορούσε να εξαιρεθεί αλλά δεν θα το κάνει, αναφέρει

1 Δεκεμβρίου 201512:00

Αποφασισμένος να εμμείνει στην κατάργηση του γεωπονικού τμήματος του 1ου ΕΠΑΛ εμφανίζεται ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης ΑΜΘ Παναγιώτης Κεραμάρης.

Μετά το θόρυβο που ξέσπασε και τις διαμαρτυρίες των μαθητών και των γονέων για την κατάργηση του τμήματος ο Π. Κεραμάρης σε δηλώσει του αναφέρει ότι οι αποφάσεις του είναι απόλυτα εναρμονισμένες με τις ισχύουσες διατάξεις. «Δεν μπορεί αυτό το τμήμα, όπως και κανένα άλλο, να αποτελέσει την εξαίρεση.» λέει ο Περιφερειακός Διευθυντής για τον αριθμό των 12 μαθητών που υπολείπονται του ορίου των 20 μαθητών, που ισχύει.

Παράλληλα προσθέτει ότι παρ’ όλο που θα μπορούσε να περάσει από έγκριση όλα τα ολιγομελή τμήματα, ώστε να είναι αρεστός σε όλους, επιλέγει να πορευθεί σε ένα διαφορετικό από αυτόν που ακολουθήθηκε τα προηγούμενα έτη, ο οποίος σύμφωνα με τον Περιφερειακό Διευθυντή γέννησε και τον βασικό κορμό των οικονομικών προβλημάτων, που βιώνει η κοινωνία.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr