Το Επιμελητήριο Ξάνθης στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

5 Σεπτεμβρίου 201710:37

Στο Περίπτερο 3, stand 19 φιλοξενείται η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Ξάνθης στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η οποία θα λειτουργήσει από το Σάββατο 09 έως και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017.

Στο stand του Επιμελητηρίου συμμετέχουν επιχειρήσεις – μέλη, οι οποίες δήλωσαν συμμετοχή προκειμένου να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να προσελκύσουν νέους πελάτες και να αναπτύξουν δημιουργικές επιχειρηματικές επαφές.

Στην 82η ΔΕΘ τιμώμενη χώρα είναι η Κίνα. Θα δοθεί η δυνατότητα σε επιχειρηματίες από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια καθώς και σε επαγγελματικούς φορείς να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις επιχειρηματικών επαφών προκειμένου να συνδεθούν με την μεγαλύτερη αγορά του κόσμου.

Στο πλαίσιο της ΔΕΘ, εκτός από επιχειρηματικές, εμπορικές και τεχνολογικές παρουσιάσεις, θα πραγματοποιηθούν ποικίλα πολιτιστικά αφιερώματα με στόχο να δώσουν μία διαφορετική νότα στο ψυχαγωγικό ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr