Η επίμαχη δήλωση Μαχαιρίτσα για τη ΧΑ που έκανε λάβαρο το κόμμα του Μιχαλολιάκου [βίντεο]

15 Οκτωβρίου 201323:00

Συζητήσεις προκαλεί η δήλωση του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο ραδιόφωνο του Alpha για τις προφυλακίσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Κανείς δεν μπορεί να μπαίνει φυλακή επειδή έχει φωτογραφίες του Χίτλερ σπίτι του, σχολίασε σε συνέντευξή του ο τραγουδοποιός, δήλωση που έσπευσε αμέσως να εκμεταλλευτεί η Χρυσή Αυγή προβάλλοντας τη στην επίσημη ιστοσελίδα της.

«Ούτε κανείς είναι ένοχος, ούτε κανείς είναι αθώος, ούτε τίποτα. Είναι ένα πράγμα που υποτίθεται ότι θα βγάλει η Δικαιοσύνη, οι μισοί είναι μέσα, οι μισοί είναι έξω, ένα τουρλουμπούκι. Κανείς δεν ξέρει τίποτα και περιμένουμε να δούμε τι θα πει η Δικαιοσύνη. Και αφού περιμένουμε να δούμε τι θα πει η Δικαιοσύνη όλα τα υπόλοιπα είναι κουβέντες…», ανέφερε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στο θέμα της Χρυσής Αυγής.

«Πάντως», παρατήρησε, «δεν μπορεί να πάει κανείς φυλακή, επειδή έχει στο σπίτι του φωτογραφία του Χίτλερ ή κράνη, αυτό δεν γίνεται, δηλαδή μπορείς να μπεις φυλακή κι αν έχεις “Τα Άπαντα του Στάλιν” δεν γίνεται αυτό. Αποκλείεται αυτό».

«Πρέπει», σημείωσε ο μουσικοσυνθέτης, «να βρεθούν άλλα πράγματα για να πας φυλακή. Η ουσία του θέματος είναι ότι περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, την τρέχουν την υπόθεση τώρα εισαγγελείς, παρα-εισαγγελείς, ανακριτές και τα λοιπά».

Πηγή:  iefimerida.gr 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr