Επικοινωνία Χατζηθεοδώρου με Αντωνιάδη για την «πασοκοποίηση» του ΣΥΡΙΖΑ

2 Σεπτεμβρίου 201820:50

Την ανάγκη ανανέωσης του κόμματος σε μια εποχή που δεν έχει «το άλλοθι του μνημονίου» και την επιδίωξη συνεργασιών με «όμορους πολιτικούς χώρους, υπό προϋποθέσεις» τονίζει ο νέος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

Σε συνέντευξή του στην Αυγή της Κυριακής τονίζει ότι «μας ενδιαφέρει το κομμάτι της λεγόμενης Κεντροαριστεράς που χειραφετείται από τον σοσιαλφιλελευθερισμό». Στα περί «πασοκοποίησης» του ΣΥΡΙΖΑ απαντά: «Δεν είμαστε τόσο αφελείς, ώστε να υιοθετήσουμε κάτι που απέρριψε τα προηγούμενα χρόνια η ελληνική κοινωνία». Πηγή: 

Όπως φαίνεται ο Ανέστης Αντωνιάδης μετά το καθάρισμα που έκανε στο γραφεία του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης για να ξορκίσει το “παλιό” και το “σάπιο”, τώρα θα δώσει και οδηγίες στον συνάδελφο του, Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κ.Χατζηθεοδώσου για την απόλυτη «πασοκοποίηση» της Νομαρχιακής (πρώην 3%)

Σε αυτό θα έχει καταλυτικό ρόλο και η εμπειρία του υπουργού Στάθη Γιαννακίδη ο οποίος κάνει την θητεία δίπλα μεγάλα ονόματα του ΠΑΣΟΚ όπως της Μαριλίζας, του Κουρουμπλή και δεκάδων άλλων

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr