Επιδρομή του Covid-19 στην διοίκηση του Μανώλη Τσέπελη – Ανησυχούν οι υπάλληλοι

25 Απριλίου 202108:42

Το τρίτο του κρούσμα Covid-19 μετρά ο Δήμος Ξάνθης στα πολιτικά στελέχη του μέσα σε μόλις ελάχιστα 24ωρα από το πρώτο. 

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Δόμησης και Αδειοδοτήσεων Γιάννης Ζερενίδης, παρά το γεγονός ότι το αποτέλεσμα του rapid test στο οποίο υποβλήθηκε την Πέμπτη ήταν αρνητικό, έκανε νέο το Σάββατο εξαιτίας της αδιαθεσίας που ένιωσε και βγήκε θετικό.

Ως εκ τούτου, η διοίκηση του Δήμου Ξάνθης, μετά τον Μανώλη Φανουράκη και τον Παναγιώτη Αμβροσιάδη, έχει το τρίτο στέλεχός της που “χτυπήθηκε” από τον κορωνοϊό και θα ασκεί τα καθήκοντά του πια από απόσταση μέχρι το πέρας της καραντίνας. 

Ήδη, όμως, από το πρώτο κρούσμα την περασμένη Τετάρτη τέθηκε σε εφαρμογή “συναγερμός” στις υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης και συνεργεία απολύμανσης με ειδικό εξοπλισμό σάρωσαν τους χώρους εργασίας των δημοτικών υπαλλήλων προκειμένου να περιοριστεί κάθε πιθανό ενδεχόμενο μετάδοσης του ιού.

Γεγονός είναι πάντως ότι οι άμεσα συνεργαζόμενοι, με τους ασθενείς από τον Covid-19 πολιτικούς συνεργάτες του Δημάρχου Μανώλη Τσέπελη, υπάλληλοι είναι έντονα ανήσυχοι για την ατομική τους υγεία αλλά για το ενδεχόμενο να λειτουργήσουν ως φορείς του ιού στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr