Επιδρομή κλοπών τη νύχτα στην Ξάνθη. «Χτύπησαν» 10 μαγαζιά στο κέντρο της πόλης !

3 Δεκεμβρίου 201413:58

Σωρεία διαρρήξεων πραγματοποίησαν άγνωστοι δράστες τα ξημερώματα της Τρίτης προς Τετάρτη στο κέντρο της Ξάνθης.  20141203_125828Συνολικά, μπήκαν σε 10 καταστήματα που βρίσκονται στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου και στον πεζόδρομο της Εθνικής καθώς και στο καφενείο που βρίσκεται πίσω από το ρολόι. Η αναστάτωση είναι μεγάλη ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται τέτοιο περιστατικό τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες ταβερνών και καφετεριών οι δράστες παραβίασαν τις πόρτες, προκάλεσαν διάφορες ζημιές και πήραν μεταξύ άλλων, 2 λάπτοπ από ένα κατάστημα, 300 ευρώ από το καφενείο της πλατείας καθώς και άλλα μικροποσά και αντικείμενα.

‘Εσπασαν τζάμια και μπήκαν

20141203_125124Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης του καφενείου της πλατείας, οι δράστες έσπασαν το τζάμι της πόρτας και μπήκαν στο μαγαζί ενώ αφαίρεσαν ακόμη και τα χαρτονομίσματα που είχε κολλημένα ο ιδιοκτήτης στο ταμπλό της κουζίνας του!

Τους κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ;

20141203_124525Οι δράστες, μπήκαν περίπου στις 3 το πρωί και δεν έγιναν αντιληπτοί από κάποιον. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες,  οι κάμερες του Billys Place φαίνεται πως κατέγραψαν τους δράστες και το υλικό θα δοθεί στην Αστυνομία.

Οι άνθρωποι της Αστυνομίας βρίσκονται κοντά στους δράστες, την ταυτότητα των οποίων φαίνεται να υποπτεύονται.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr