«Επενδυτικές Ευκαιρίες στην Υποσαχάρια Αφρική» για πρώτη φορά στην ΑΜΘ

31 Μαρτίου 201717:46

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του ευρωπαϊκού δικτύου στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει ότι το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο, μετά από πρόσκληση του Επιμελητηρίου Δράμας, θα διοργανώσει, για πρώτη φορά στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, επιχειρηματική εσπερίδα, στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Δράμας, ώρα 18:00, στην Δράμα με θέμα «Επενδυτικές Ευκαιρίες στην Υποσαχάρια Αφρική» στις 3 Απριλίου, με σκοπό την ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των Επιμελητηρίων και ιδιαίτερα την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την πληροφόρηση των μελών των επιμελητηρίων σε κλάδους που παρουσιάζουν επιχειρηματικό ενδιαφέρον στην Αφρικανική Ήπειρο.

Στην εσπερίδα θα γίνουν παρουσιάσεις από επιχειρηματίες που έχουν πλούσια εμπειρία στην Υποσαχάρια Αφρική καθώς και από στελέχη Πρεσβειών και Προξενείων, για την πορεία της οικονομίας των χωρών και εκτιμήσεις για μελλοντικές εξελίξεις, το επιχειρηματικό περιβάλλον, τους τομείς που παρουσιάζουν ενδιαφέρον και προοπτικές καθώς και τις δυνατότητες συμπράξεων με τοπικούς εταίρους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Ζαχαράκη Τζένη, Διευθύντρια του Επιμελητήριου, Τηλ. 2107297711 και email info@helafrican-chamber.gr ή Επιμελητήριο Καβάλας Enterprise Europe Network κα Σούζη Μαυρομμάτη τηλ. 2510222212 (εσωτ. 4).

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr