Οι επαγγελματοβιοτέχνες της ΑΜΘ ετοιμάζουν Περιφερειακή Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στις 24-11

10 Νοεμβρίου 201410:30

Στην Καβάλα, στις 24-11 πρόκειται να γίνει η συνάντηση όλων των Επαγγελματοβιοτεχνών της Περιφέρειας ΑΜΘ όπως αποφάσισαν οι Πρόεδροι των Ομοσπονδιών Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ξάνθης.

Οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών Ξάνθης, Καβάλας, Δράμας, Σερρών, Ροδόπης και Έβρου με ανακοίνωση προς τα μέλη τους τονίζουν την ανάγκη να αναληφθεί μαζική δράση όλων των μικρομεσαίων προκειμένου να υπάρξει συσπείρωση έναντι της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει η χώρα και ειδικά η περιοχή. Καλούν σε αντίδραση απέναντι στη βάρβαρη και αντιλαϊκή πολιτική που στοχοποιεί τη μικρομεσαία επιχείρηση, όπως σημειώνει και ο Γιώργος Μπατζακίδης, Πρόεδρος της ΟΕΒΕΞ

Σε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα οι Πρόεδροι των Ομοσπονδιών ΑΜΘ, Γιώργος Μπατζακίδης, Όθων Μουρμούρης, Αθανάσιος Μπέλλας, Παναγιώτης Αρσονιάδης, Ανέστης Βαφειάδης και Σωτήριος Κοτσαμπάς, αναφέρουν: «Συνάδελφοι, τα ψέματα τελείωσαν από καιρό! Όποιος θέλει να λέγεται μέλος Δ.Σ. Σωματείου ή Συλλόγου ή Ομοσπονδίας, θα πρέπει να είναι ενεργός. Οι υπόλοιποι να πάνε στα σπίτια τους και να καθηλωθούν στους καναπέδες τους. Να μετρηθούμε και μια φορά για να δούμε τελικά πόσους υπερασπιζόμαστε, για πόσους τρέχουμε και αγωνιούμε».

Για την επιτυχία της κινητοποίησης θα υπάρξει οργάνωση και μισθωμένα λεωφορεία από τις τοπικές Ομοσπονδίες προκειμένου να εξασφαλιστεί η μεγάλη συμμετοχή των επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων της ΑΜΘ.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr