Επανεκκίνηση σήμερα στην ξανθιώτικη αγορά με τα μέτρα προστασίας του ΕΟΔΥ

11 Μαΐου 202009:53

“Πρώτη επίσημη” σήμερα για πολλές επιχειρήσεις που ανεστάλη υποχρεωτικά η λειτουργία τους με κυβερνητική απόφαση στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας από την πανδημία του κορονοϊού.

Η αγωνία κυριαρχεί για τις επιδόσεις των επιχειρήσεων των οποίων ο τζίρος μηδενίστηκε το προηγούμενο διάστημα και η τάση ανάκαμψης πρόκειται να φανεί από τις πρώτες κιόλας ημέρες. Όπως είχε δηλώσει την περασμένη εβδομάδα στο Xanthipress ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης Ε. Μίλκογλου Η αγωνία όλων μας είναι μήπως και με την επανεκκίνηση βρεθούμε αντιμέτωποι με την αναγκαιότητα να κλείσουμε οριστικά μετά από 3-4 μήνες. Είναι πρωτόγνωρη η κατάσταση που βιώνουμε, τόσο οι καταναλωτές όσο και οι επιχειρηματίες. Χρήση μάσκας, ερμηνεία τετραγωνικών και πόσες άλλες προβλέψεις αλλά κανείς δεν ξέρει ακόμη τί μέλλει γενέσθαι με τις επιδόσεις των επιχειρήσεων.”.

Πάντως, μερίδα των ξανθιωτών επιχειρηματιών προβάλλει την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων στο κατάστημά του, ενισχύοντας έτσι την ψυχολογία των πελατών για την ασφάλεια των δοκιμών και των αγορών και επισφραγίζοντας την σχέση εμπιστοσύνης που έχει καλλιεργηθεί χρόνια τώρα στην ξανθιώτικη κοινωνία για την ποιότητα των προϊόντων αλλά και των υπηρεσιών.

 

NAF-NAF Xanthis

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr