Ένταξη δύο σημαντικών έργων για το Δήμο Αβδήρων και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αβδήρων συνολικού προϋπολογισμού 346.000€

11 Δεκεμβρίου 201820:08

Ο Δήμος Αβδήρων σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αβδήρων κατάφεραν την ένταξη δύο σημαντικών έργων για το Λιμάνι του Πόρτο Λάγος.

Το πρώτο έργο αφορά την Προμήθεια και Τοποθέτηση Περίφραξης, Θυρών, Προκατασκευασμένων Οικίσκων και Καμερών Ασφαλείας για τον Λιμένα Πόρτο Λάγος στα πλαίσια υλοποίησης του Σ.Α.Λ.Ε. (Σχέδιο Ασφάλειας Λιµενικής Εγκατάστασης), προϋπολογισμού 246.000 ευρώ από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας. Πρόκειται για ένα μεγάλο και σημαντικό έργο για το Λιμάνι του Πόρτο Λάγος,  το οποίο   θα λύσει χρόνια προβλήματα που αφορούν την ασφαλή λειτουργία του εμπορικού τμήματος του λιμανιού.

Το δεύτερο αφορά τη χρηματοδότηση Εκπόνησης Αναπτυξιακού Προγράμματος και Μελέτης Διαχείρισης (Master Plan) για τον Λιμένα  Πόρτο Λάγος προϋπολογισμού 100.000 ευρώ στο Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr