Εντατικοί έλεγχοι στο ΔΠΘ μετά το νέο σκάνδαλο με το κρέας αλόγου στα εστιατόρια των φοιτητών

28 Δεκεμβρίου 201317:14

Μετά τα νέα παραπτώματα στα οποία υπέπεσε η εταιρία ΧΟΥΤΟΣ, στις εγκαταστάσεις της οποίας στη Θράκη, όπου σιτίζονται οι φοιτητές του Δημοκριτείου, εντοπίστηκε κρέας αλόγου και τα νέα βαριά πρόστιμα που επέβαλε ο ΕΦΕΤ, η ανησυχία είναι έντονη.

Ήδη για το θέμα του διατροφικού σκανδάλου με το DNA αλόγου έχουν κινητοποιηθεί τα Επιμελητήρια  της Θράκης ενώ ο αντιπρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης,  κύριος Κώστας, οι έλεγχοι πλέον είναι πιο τακτικοί, ώστε να αποφευχθούν παρόμοια ευρήματα το επόμενο διάστημα.

Η διοίκηση του Δημοκριτείου έχει θορυβηθεί με το νέο σκάνδαλο και μελετά τον τρόπο που θα πρέπει από δω και στο εξής, να προστατεύεται από τους προμηθευτές που ευθύνονται. Πρέπει, πάντως, να σημειωθεί ότι η είσοδος ιδιωτών στη σίτιση, και ειδικά της συγκεκριμένης εταιρίας, έχει υπάρξει για τους φοιτητές του ΔΠΘ σοβαρή αιτία διαφωνιών τα προηγούμενα χρόνια και είχα έγκαιρα, αντιταχθεί.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr