Ενσωματώνονται ιδεολογικά οι ΑΝΕΛ στον ΣΥΡΙΖΑ – Ψηφίζουν το άρθρο για την Ιθαγένεια

10 Φεβρουαρίου 201712:01

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες υπερψηφίζουν το άρθρο 29 για την ελληνική ιθαγένεια, ξεκαθάρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε λόγω της δήλωσης του βουλευτή του συγκυβερνώντος κόμματος, Κωνσταντίνου Κατσίκη ότι διαφωνεί και θα καταψηφίσει τη ρύθμιση που επεκτείνει την δυνατότητα απόκτησης της ελληνικής ιθαγένειας από αλλοδαπούς μαθητές, που φοιτούν σε σχολεία με υποχρεωτικό ελληνικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και διδασκαλίας.

«Είναι δημοκρατικό δικαίωμα του κάθε βουλευτή να ψηφίζει κατά συνείδηση. Εμείς το έχουμε κατακτήσει αυτό στην κοινοβουλευτική μας ομάδα. Το έχουμε κάνει τουλάχιστον πέντε φορές έως τώρα. Ωστόσο αυτή η διάταξη πρέπει να υπερψηφιστεί» σχολίασε ο κ. Παπαχρηστόπουλος.

Τέλος, χαρακτήρισε υπερβολικά τα σχετικά με την τοποθέτηση του κ. Κατσίκη σχόλια και είπε πως οι ΑΝΕΛ είναι πολύ συμπαγής κοινοβουλευτική ομάδα

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr