Ενημερωτική εκδήλωση για τον εμβολιασμό ενηλίκων στον Δήμο Ξάνθης

19 Νοεμβρίου 201818:10

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τον εμβολιασμό ενηλίκων πραγματοποιείται από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Ξάνθης την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018, στις 11 το πρωί, στο κτίριο του κεντρικού ΚΑΠΗ της πόλης, επί της οδού Καπνεργατών 1.

Η εκδήλωση, που είναι ανοιχτή για το κοινό, τιτλοφορείται «Εμβολιάζομαι. Ζω χωρίς φόβο» και εντάσσεται στο πλαίσιο της εκστρατείας που διοργανώνεται από το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων σε 19 Δήμους της χώρας, στο οποίο ο Δήμος Ξάνθης συνιστά μέλος και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων.

Η πρόληψη είναι σημαντική για τη διασφάλιση της καλής ποιότητας ζωής και συντελεί στην προστασία της δημόσιας υγείας. Ο Δήμος Ξάνθης, μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας συμμετέχει σε εκστρατείες και προγράμματα πρόληψης και υλοποιεί πλήθος δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε θέματα υγείας, που συμβάλλουν στην έγκαιρη διάγνωση και στην προστασία της υγείας των πολιτών, ειδικά των ηλικιωμένων, οι οποίοι δυνητικά είναι και οι πιο ευάλωτοι.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr