Ενημέρωση Μητσοτάκη στις 9:30 για την δραματική κατάσταση με τον κορονοϊό στην Ξάνθη

13 Απριλίου 202008:54

Την καθημερινή πρωινή ενημέρωσή του από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκο Χαρδαλιά, θα λάβει σε λιγότερο από μια ώρα ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με το θέμα της δραματικής εξέλιξης του κορονοϊού στην Ξάνθη να κυριαρχεί, όπως αναμένεται, καθώς ο δήμος Ξάνθης εμφανίζει πολλαπλά επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης.

Υπενθυμίζεται ότι η Ξάνθη εξέπεμψε σήμα κινδύνου στην Αθήνα μετά την μόλυνση τουλάχιστον 3 κλινικών του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης από λάθος σε τεστ σε ασθενείς, οι οποίοι εκ των υστέρων βρέθηκαν θετικοί, αλλά και στον οικισμό του Δροσερού απ’ όπου ένα κοριτσάκι 1,5 έτους βρίσκεται διασωληνωμένο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. 

Προκειμένου να ενημερώσει τον κ. Μητσοτάκη όσο πιο εμπεριστατωμένα γίνεται, ο κ. Χαρδαλιάς βρίσκεται από νωρίς στο δημαρχιακό μέγαρο Ξάνθης και έχει εδώ και μισή ώρα μπει σε τηλεδιάσκεψη με το Κέντρο Επιχειρήσεων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, απ’ όπου γίνεται η επεξεργασία των στοιχείων που προκύπτουν από όλη την Ελλάδα και λαμβάνονται οι αποφάσεις.

 

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr