Ενδοσχολική Επιμόρφωση στο 2ο ΓΕΛ Ξάνθης τη Δευτέρα 7 Μαρτίου

3 Μαρτίου 201617:06

Το 2ο ΓΕΛ Ξάνθης συνδιοργανώνει με τη Σχολική Σύμβουλο Παιδαγωγικής Ευθύνης της Δευτεροβάθμιας Δ/νσης Ξάνθης κ. Αγγελοπούλου Άννα, ενδοσχολική επιμόρφωση με θέμα: «Γνωρίζοντας τον “άγνωστο” έφηβο: Για μία πιο αποτελεσματική επικοινωνία εκπαιδευτικών και γονέων με τους έφηβους μαθητές». Η επιμόρφωση διοργανώνεται για τους γονείς / κηδεμόνες των μαθητών και τους εκπαιδευτικούς του 2ου ΓΕΛ.

Επιμορφωτής θα είναι ο κ. Κουντουράς Γεώργιος Ph.D c, ψυχολόγος, ψυχαναλυτής. Ο τίτλος της εισήγησής του: «Μπορούν οι γονείς να δουν ένα παιδί ή αναπαριστούν το παιδί της έλλειψης;». Η δυναμική της προβολής των γονεϊκών απαιτήσεων, καθώς και των απαιτήσεων των εκπαιδευτικών στο παιδί-μαθητή. Η ανάγκη του παιδιού για αμφισβήτηση και η εμφάνιση του συμπτώματος.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν: ο Δ/ντής του Λυκείου κ. Αργυρόπουλος Γεώργιος, η κ. Αγγελοπούλου Άννα, Σχολική Σύμβουλος Παιδαγωγικής ευθύνης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και η κ. Καραγκιοζίδου Γεωργία, εκπαιδευτικός , μέλος Ο.Δ.Π. του 2ου ΓΕΛ. Η επιμόρφωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 και ώρα: 18:00.

2016

Αρθρογράφος