“Ένας σάκος προσφοράς σε κάθε γειτονιά” από τους Προσκόπους της Ξάνθης !

8 Μαρτίου 201419:00

Οι Πρόσκοποι της Ξάνθης στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειας τους για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε κοινωνικά θέματα συμμετέχουν στην μεγάλη εκστρατεία προσφοράς και αγάπης με την ονομασία «ΕΝΑΣ ΣΑΚΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ».

Μάρτη μήνα… έρχονται αγιοβασίληδες για να γεμίσει… ΕΝΑΣ ΣΑΚΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.

Αγιοβασίληδες που έρχονται να μας θυμίσουν να μην κινητοποιούμαστε για να προσφέρουμε μόνο την περίοδο των καθιερωμένων εορτών, αλλά κάθε ημέρα, με το ίδιο πάθος! Μας καλούν να συμμετέχουμε σε μια μεγάλη δράση ουσίας, τη συγκέντρωση αγαθών για παιδιά. Γιατί οι ανάγκες -δυστυχώς- δεν είναι καθόλου πρωτότυπες! Μια δράση που περνά, μαζί με τα τρόφιμα και τα αγαθά που θα συγκεντρωθούν, και ένα μήνυμα κοινωνικής εγρήγορσης σε όλους.

Κι όταν ο σάκος γεμίσει μοιράζουμε τα είδη που θα συγκεντρωθούν για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες της πόλης μας – που γνωρίζουμε καλά (οικογένειες, εκκλησία, σχολεία, κοινωνικά παντοπωλεία).

Στην προσπάθεια αυτή, που είναι έκφραση προσφοράς παρακαλούμε όλους τους συμπολίτες να σταθούν αρωγοί και να φέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, βιβλία και παιχνίδια για παιδιά για να γεμίσουν το σάκο μας!

Μπορούμε να γεμίσουμε το Μάρτιο ένα σάκο προσφοράς σε κάθε γειτονιά;

Πιστεύουμε πως μπορούμε!

Πρόσκοποι Ξάνθης θα μας βρείτε στην Χατζηστάυρου 8

Τετάρτη     19:00 – 21:00        Παρασκευή   19:00 – 21:00          Σάββατο   11:30 – 13:00

Πληροφορίες:

κ. Σωτήρη Στόικο (τηλ. 69993956668)

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr