Περιοδεία του Αρτέμη Σώρρα στην ΑΜΘ – Ομιλία την Κυριακή στην Ξάνθη

4 Νοεμβρίου 201614:26

 Ο κο. Αρτέμης Σώρρας ως Πρόεδρος του Πολιτικού Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» θα επισκεφθεί την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη από το Σάββατο 5 Νοεμβρίου έως 10 Νοεμβρίου, συνοδευόμενος από τον Γεν. Γραμματέα κο. Βασίλη Θεοδωρόπουλο.

Στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης τα τοπικά γραφεία «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» της Ορεστιάδας, του Διδυμοτείχου, της Αλεξανδρούπολης, της Κομοτηνής, της Ξάνθης, της Καβάλας και της Δράμας έχουν ξεκινήσει την επικοινωνία με τους πολίτες με το μοίρασμα φυλλαδίων, καλώντας τους στις κατά τόπους ομιλίες.

Χθες, Πέμπτη 3 Νοεμβρίου επισκέφθηκαν τα γραφεία της «Ε.ΣΥ. ΞΑΝΘΗΣ» την Σταυρούπολη, το Δαφνώνα, το Νεοχώρι, τον Δαφνώνα, το Άνω και Κάτω Ιωνικό, την Πασχαλιά, το Σταυροχώρι, τα Κομνηνά και τα Κιμμέρια.

Στην Ξάνθη θα είναι κεντρικός Ομιλητής στην εκδήλωση της Κυριακής, στις 6 Νοεμβρίου, ώρα 18:00, στο ξενοδοχείο “Hotel Xenia Elisso”, επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας 9.

elissw-dogma-proskl

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr