Ελληνο-γερμανικό πλιάτσικο στον χρυσό της Ελλάδας

5 Μαΐου 201322:45

Πώς στήθηκε και πώς λειτουργεί το κύκλωμα με τα αρπακτικά της Γερμανίας – Οι ντόπιοι αγοραστές, τα «βαποράκια» και ο ρόλος τους ως δούρειου ίππου στη γερμανική επιδρομή – Τι ψάχνει το ΣΔΟΕ

Διεθνή κυκλώματα σε αγαστή συνεργασία με ντόπιους σύγχρονους μαυραγορίτες, εκμεταλλευόμενα τον πόνο και τη φτώχεια των Ελλήνων, σαρώνουν κυριολεκτικά οτιδήποτε κυκλοφορεί, μεταδίδει το Πρώτο Θέμα.

Κοσμήματα, χρυσαφικά, ακόμα και χρυσά δόντια, που παραπέμπουν στο ανατριχιαστικό χιτλερικό παρελθόν, αποτελούν τη χρυσοφόρα δεξαμενή άντλησης αστρονομικών κερδών. Τον ρόλο του δούρειου ίππου στην προσπάθεια αρπαγής του πλούτου των δοκιμαζόμενων πολιτών έχουν αναλάβει να υπηρετήσουν ανταλλακτήρια και ενεχυροδανειστήρια που πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα και με γεωμετρική πρόοδο σε όλη την επικράτεια, συνθέτοντας έναν ιστό εγκληματικής δράσης με οδυνηρό κοινωνικό αντίκτυπο και εθνικές προεκτάσεις.

Η απαλλοτρίωση των αποθεμάτων χρυσού των Ελλήνων συντελείται με σχεδιασμό και μεθοδικότητα από αλλοδαπούς και εγχώριους «εγκεφάλους» που οργανώνουν τις διαδρομές του πολύτιμου μετάλλου στους γεωγραφικούς χάρτες του υποκόσμου. Το τελευταίο διάστημα στα σύνορα της χώρας μας συνωστίζονται παράνομα φορτία εκατομμυρίων ευρώ αναζητώντας το πολυπόθητο διαβατήριο για να διαφύγουν στο εξωτερικό. Βασικός τους προορισμός είναι η Γερμανία, όπου έχει στηθεί το στρατηγείο όλων όσοι βλέπουν την Ελλάδα με αποικιοκρατική οπτική. Πρόθυμα «βαποράκια» δηλώνουν «παρών» στην επικίνδυνη αποστολή της μεταφοράς των κόπων των Ελλήνων, αφού προηγουμένως έχουν μετατραπεί σε ράβδους χρυσού στα σκοτεινά αυτοσχέδια χυτήρια των λαθρεμπόρων. Σε διαδικασία χύτευσης μπαίνει και η λεία από κλοπές και ληστείες σε κοσμηματοπωλεία και κατοικίες, καθώς αποδεικνύεται ότι οι κυνηγοί χρυσού διαθέτουν ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με το οργανωμένο έγκλημα.

Τελευταία μάλιστα παρατηρείται ότι οι εξαγωγείς του ελληνικού χρυσού δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στις αερομεταφορές, χωρίς να πτοούνται από τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας που υπάρχουν στα αεροδρόμια, δείγμα που κατά τους υπευθύνους αποτυπώνει τις ανεξέλεγκτες διαστάσεις που έχει λάβει αυτή η υπόθεση. Εως τώρα η παράνομη διακίνηση πολύτιμων μετάλλων πραγματοποιούνταν κυρίως μέσω των θαλάσσιων διόδων, εξασφαλίζοντας στους παράνομους διακινητές μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων και αποφυγή της σύλληψης λόγω της τεράστιας ακτογραμμής που διαθέτει η πατρίδα μας.

Διαβάστε περισσότερα στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr