Οι Ελληνες του εξωτερικού μπορούν πλέον να βλέπουν Superleague

8 Μαρτίου 201612:27

Και αυτό το κατάφερε η Forthnet, η εταιρεία που έφερε το internet και τη συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα και που συνεχίζει τις πρωτοπόρες κινήσεις με μία νέα καινοτόμα υπηρεσία που επεκτείνεται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πρόκειται για το Novasports Online, την Pay Per View online Υπηρεσία, που προσφέρει τους αγώνες της Super League (πλην των εντός έδρας αγώνων του ΠΑΟΚ), στους Έλληνες που μένουν ή ταξιδεύουν στο εξωτερικό και δεν θέλουν να χάσουν στιγμή απο τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας.

Έτσι, οι Έλληνες στο εξωτερικό μπορούν να επισκεφθούν το https://online.novasports.gr και να παρακολουθήσουν εύκολα και γρήγορα μέσω Laptop τους αγώνες Live αλλά και OnDemand σε υψηλή ποιότητα και χωρίς δεσμεύσεις συμβολαίου.

Η υπηρεσία Novasports Online είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη (εκτός απο Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Σερβία, Κροατία, Σλοβενία, Μαυροβούνιο, Βοσνία Ερζεγοβίνη, ΠΓΔΜ), στην Ασία(εκτός απο Ισραήλ) και στην Αφρική.

Πηγή : gazzetta.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr