Έλληνας στους 100 με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο

18 Μαΐου 201305:00

Ο Τεντ Σαράντος βρίσκεται στην λίστα των 100 ανθρώπων με τη μεγαλύτερη επιρροή στην κατηγορία μάλιστα «Titans» ή Τιτάνες του περιοδικού TIME.

Η λίστα γνωστή ως “TIME 100” ανακοινώνεται κάθε χρόνο και περιλαμβάνει καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, αθλητές και ανθρώπους που πρωτοπορούν.

Ο Τεντ είναι ένας αναγνωρισμένος επαγγελματίας στον χώρο του κινηματογράφου. Από το 2000 είναι chief content officer της Netflix, που συγκαταλέγεται στους καλύτερους πελάτες του Χόλιγουντ.

H Netflix, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία διαδικτυακής διάθεσης video περιεχομένου (ταινίες, σειρές και ότι άλλο φανταστείς) και μάλιστα πρόσφατα χρηματοδότησε με 100 εκατ. δολάρια την παραγωγή μιας νέας σειράς με όνομα House of Cards, με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Σπέισι, η οποία προβλήθηκε αποκλειστικά στο διαδίκτυο.

Υπεύθυνος για την παραγωγή της σειράς είναι ο Τεντ Σαράντος. Επίσης βρίσκεται στο Συμβούλιο του Tribeca and Los Angeles Film Festival και σύμβουλος στο Digital Entertainment Group. Είναι παντρεμένος με την Πρέσβειρα Nicole Avant και έχουν αποκτήσει 2 παιδιά.

Μπορείτε να δείτε τους υπόλοιπους 99 συμμετέχοντες στη λίστα ακολoυθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο. http://time100.time.com/2013/04/18/time-100/slide/all/

Πηγή : ellines.com

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr