Ελέγχους διενεργεί αυτή την στιγμή η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης

24 Μαρτίου 202012:10

Διερχόμενα οχήματα αλλά και πεζούς σταματούν εδώ και λίγη ώρα αστυνομικοί στην Πλατεία Ελευθερίας στην Ξάνθη, προκειμένου να κάνουν τους σχετιζόμενους με την απαγόρευση κυκλοφορίας ελέγχους.

Χωρίς να αναφερθεί σε συγκεκριμένο αριθμό παραβατών που εντοπίστηκαν, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης, κ. Πασχάλης Γιώρης, επισήμανε ότι “οι έλεγχοι γίνονται όχι για τιμωρητικούς ή εισπρακτικούς σκοπούς αλλά γιατί πρώτο μέλημα και της Αστυνομίας είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και το να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτή την κρίση το συντομότερο δυνατό και όσο πιο αλώβητοι γίνεται.”

Ο κ. Γιώρης δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι “σε ειδικές περιπτώσεις υπάρχει μια μικρή ανοχή σε όσους δεν έχουν τα απαραίτητα έγγραφα, όπως ηλικιωμένοι, κλπ. αλλά αυτή θα αντικατασταθεί από αύριο από αυστηρότητα και χωρίς καμία εξαίρεση εφαρμογή των προβλεπόμενων προστίμων”. 

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr