Ελεύθερος ο Ιμάμης – Αρνείται τις κατηγορίες

29 Μαρτίου 201712:32

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ξάνθης ο ιμάμης της Ηλιόπετρας Εμίν Σαμπρί Κεχαγιά, μετά τα όπλα που εντοπίστηκαν στο τζαμί και το σπίτι του.

Ο εισαγγελέας παρέπεμψε την υπόθεση σε προκαταρκτική εξέταση και μετά την περαίωσή της και εφόσον προκύπτουν ενδείξεις, θα ασκήσει ποινική δίωξη ή θα την θέσει στο αρχείο. Στα δικαστήρια βρέθηκαν συγχωριανοί του και παράγοντες της μειονότητας οι οποίοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τα δικαστήρια

 Ο ιμάμης κατηγορείται για οπλοκατοχή μετά τα δύο πιστόλια 22 και 38 χιλιοστών που βρέθηκαν στο μιναρέ του τεμένους και ένα κυνηγετικό φλόμπερ που βρέθηκε στο εσωτερικό του σπιτιού.
Ο ιμάμης ανέφερε στην απολογία του ότι δεν έχει καμία σχέση με τα δύο όπλα που βρέθηκαν σε εξωτερικό χώρο του τεμένους και ότι το τέμενος είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο για οποιονδήποτε και άρα προσβάσιμο. Ως προς το αεροβόλο φλόμπερ που βρέθηκε στην κατοικία του ανέφερε ότι το είχε αποκτήσει πριν από 23 χρόνια, όταν η άδεια για την κατοχή του δεν ήταν απαραίτητη.

Εξερχόμενος από τα δικαστήρια, ευχαρίστησε τους συγχωριανούς του για τη συμπαράσταση και τη στήριξή τους και τόνισε ότι η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, η οποία και θα αποφανθεί.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr