Ελεύθερος ο 17χρονος που είχε μαχαιρώσει δύο ανήλικους στη Γοργόνα. Τεταμένο το κλίμα στο χωριό

23 Ιανουαρίου 201421:00

Ελεύθερος αφέθηκε ο 17χρονος νεαρός που είχε τραυματίσει σοβαρά, με αρκετές μαχαιριές, δύο ανήλικους στον οικισμό της Γοργόνας, πριν από ένα, περίπου, μήνα.  

Ο νεαρός, ο οποίος είχε αυτοτραυματιστεί, προσπαθώντας να κόψει τις φλέβες του με το ίδιο μαχαίρι, νοσηλεύτηκε φρουρούμενος στο Νοσοκομείο της Ξάνθης και αφού ανάρρωσε, αφέθηκε ελεύθερος.

Κάτοικοι της Γοργόνας και συγγενείς των δύο θυμάτων, επικοινώνησαν με το XanthiPress.gr  καθώς  είδαν αρνητικά το γεγονός ότι δεν προφυλακίστηκε. Όμως, το νεαρό της ηλικίας σε συνδυασμό με τους πολύ αυστηρούς και συγκεκριμένους όρους που ισχύουν πλέον για την προφυλάκιση,  είχαν σαν αποτέλεσμα, με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέως και Ανακριτή ο νεαρός να αφεθεί ελεύθερος, όπως ήταν λογικό να γίνει.

Στην περιοχή της Γοργόνας όπου διαμένει, το κλίμα είναι τεταμένο και οι δημόσιες εμφανίσεις του ανήλικου δράστη, περιορισμένες μετά το σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ένας εκ των δύο φίλων του που τραυματίστηκαν, έφερε 8 μαχαιριές στην πλάτη και η κατάστασή του ήταν αρκετά σοβαρή, με αποτέλεσμα να χειρουργηθεί και να νοσηλευτεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου είχε διακομιστεί, το βράδυ του συμβάντος. Ο μικρός οικισμός της ορεινής περιοχής, δεν έχει συνέλθει από τη βίαιη επίθεση και οι σχέσεις μεταξύ των συγγενών, είναι γεγονός, πως έχουν περάσει σοβαρή κρίση.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr