Εκτός ελέγχου ο Μωραΐτης: Συγκαλεί “σύσκεψη φορέων” με τους 3 βουλευτές… ερήμην των βουλευτών !

29 Οκτωβρίου 201515:07

Σε μια ακόμη ακατανόητη ενέργεια προχώρησε ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης ο οποίος συγκαλεί σύσκεψη φορέων με τους βουλευτές τουΝομού, στο Επιμελητήριο Ξάνθης τη Δευτέρα στις 19.00 ερήμην των τριών βουλευτών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 14.43 της Πέμπτης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ έχει αποστείλει προσκλήσεις σε φορείς, εκπροσώπους, επιχειρήσεις αλλά ακόμη και στα σωματεία-μέλη της  Ομοσπονδίας Επαγγελματιών ενώ νωρίτερα, στις 13.49  έχει αποστείλει την πρόσκληση στα ΜΜΕ !

Σε αυτή αναφέρει ότι θα παραβρεθούν Πρόεδροι άλλων Επιμελητηρίων, η σύσκεψη θα έχει ως  θέμα  την παραγραφή της οφειλής  του 12% των επιχειρήσεων της Θράκης και η πρόσκληση κοινοποιείται σε όλες τις επιχειρήσεις της Ξάνθης.

Άγνοια των βουλευτών !

Οι βουλευτές δήλωσαν άγνοια για τη σύσκεψη και ανέφεραν ότι το μόνο που έχει ειπωθεί με τον Πρόεδρο του ΕΒΕ σε διάλογο λίγων δευτερολέπτων την Τετάρτη στον εορτασμό του ΟΧΙ ,  ότι μετά από αίτημά του μπορούν να συναντήσουν θεσμικά τον ίδιο στο γραφείο με την πρώτη ευκαιρία,  ακόμη και την ερχόμενη εβδομάδα αν συμπέσει να είναι οι τρεις τους στην Ξάνθη!

Αρα όπως αναφέρουν, ούτε για σύσκεψη γνωρίζουν κάτι αλλά ούτε και κάποιο ραντεβού έχουν κλείσει ενώ, το πιθανότερο είναι πως τη Δευτέρα θα βρίσκονται ακόμη στη Βουλή.

Γελοιοποίηση του Επιμελητηρίου

Μετά το θόρυβο που ήδη έχει προκληθεί για την σύσκεψη της περασμένης Δευτέρας και τις αποχωρήσεις, το νέο αυτό κρούσμα γελοιοποιεί πλήρως το Επιμελητήριο και δημιουργεί ερωτήματα για τη σοβαρότητα με την οποία μπορεί κάποιος να αντιμετωπίσει το συγκεκριμενο φορέα.

Αναμένονται και επίσημες τοποθετήσεις και ανακοινώσεις από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και των βουλευτών.

ΕΔΩ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε pdf 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr