Εκθέτει τον Μητσοτάκη, διαλύει την Νέα Δημοκρατία στην ΑΜΘ

7 Αυγούστου 201812:47

Όπως διαβάζουμε, γιατί τυχαία ήρθε στην ζωή των Καβαλιωτών και όπως φαίνεται και στην ζωή όλων των πολιτών της Περιφέρειας στην ΑΜΘ, ο Μακάριος Λαζαρίδης είναι, δημοσιογράφος, Πολιτικός Επιστήμων, Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και τέλος, υποψήφιος βουλευτής Καβάλας στην επόμενες εκλογές. 

Για τα πρώτα τρία δεν χρειάζεται να δώσει εξηγήσεις αλλά για την υποψηφιότητα στην Καβάλα επειδή θα δώσει λόγο, δήλωσε μόλις το 2017 κάτοικος της πόλης.

Ο Μακάριος Λαζαρίδης όπως φαίνεται θέλει να γίνει το Νούμερα Ένα στην Περιφέρεια όσο αφορά το κόμμα για να έχει μεγαλύτερο λόγο στο κέντρο. Έτσι μια από τις επιλογές του που στηρίζει με θέρμη είναι και νυν Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος. Δεν θα αναφερθούμε λεπτομερώς στην αποτυχημένη θητεία του Περιφερειαρχή, δεν θα μας έφταναν όλες οι διακοπές του Αυγούστου.

Όμως, η κορυφή αυτή την αποτυχημένης διοίκησης είναι η πρόσφατη εμπλοκή του Περιφερειάρχη με δύο ΜΜΕ (Ξάνθης – Καβάλας) όπου τα μήνυσε για την δημοσιοποίηση ενός θέματος το οποίο όμως διαβάσαμε είναι υπαρκτό. Η κίνηση αυτή δεν άρεσε καθόλου στην Αθήνα αφού όπως φαίνεται η έμμονη του Συμβούλου Επικοινωνίας του Κυριακού Μητσοτάκη να στηρίζει με σθένος την επιλογή που οδηγεί στην διάλυση της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια, είναι ανεξήγητη.

Δεν είναι καινούριο τα στελέχη των κομμάτων στην Αθήνα να θεωρούν την Περιφέρεια “χωριάτες” και να λειτουργούν με πολιτική “ιδεολογικού Αποικιοκράτη, αυτό όμως που δεν έχουν αντιληφθεί είναι πως έξω από το τρίγωνο των πλατειών “Ομόνοια, Σύνταγμα και Κολονάκι” υπάρχει μια κοινωνία που έχει φορτωθεί, Ανέχεια, Πρέσπες, και Μάτι, και η κάλπη δεν θα είναι περίπατος.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr