“Έκρηξη” σε βαλίτσα χρηματαποστολής στην Ξάνθη. Απελευθερώθηκε κόκκινη μπογιά !

13 Νοεμβρίου 201517:02

Ένα απροσδόκητο και εντυπωσιακό περιστατικό σημειώθηκε μεσοβδόμαδα στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης.

Βαλίτσα χρηματαποστολής “εξερράγη” στα χέρια των υπαλλήλων της εταιρίας security μόλις ολοκληρώθηκε η παραλαβή χρημάτων από  κεντρικό υποκατάστημα Τράπεζας  στην  Ξάνθη.

Η βαλίτσα δεν περιέχει κάτι άλλο παρά τα χρήματα από την Τράπεζα αλλά και κόκκινη μπογιά, η οποία για λόγους ασφαλείας “παγιδεύει” τα χαρτονομίσματα που βρίσκονται στο εσωτερικό στην περίπτωση ληστειών. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν συνέβη την Παρασκευή αλλά από κάποιο λάθος στη διάρκεια της διαδικασίας, η βαλίτσα απελευθέρωσε το ειδικό υγρό  και έτσι ένα κόκκινο σύννεφο περικύκλωσε το όχημα!

Η εικόνα ήταν αρκετά εντυπωσιακή καθώς το κόκκινο χρώμα εκτός από τα χρήματα  εκτοξεύτηκε και γύρω από το βαν της χρηματαποστολής με αποτέλεσμα ο κόσμος στην κεντρική πλατεία να παρακολουθεί έκπληκτος το σχετικό θέαμα !

Στη φωτογραφία του XanthiPress.gr διακρίνεται το όχημα και η κόκκινη μπογιά που βγήκε από το εσωτερικό του. Το όχημα είναι σε στάση και ο υπάλληλος ανοίγει την πλαϊνή πόρτα, την ώρα που “εκρήγνυται” η βαλίτσα.

kokkini mpogia

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr