1A8CB667FECF7C0EC584B1C7F6DB94DE

Έχασε τις εκλογές και απήγαγε το σύζυγο της νικήτριας

17 Νοεμβρίου 201012:29

1A8CB667FECF7C0EC584B1C7F6DB94DEΟ ηττηθείς υποψήφιος κοινοτάρχης σε χωριό στις νότιες Φιλιππίνες στις τοπικές εκλογές απήγαγε το σύζυγο της νικήτριας αντιπάλου του και απαίτησε να του επιστραφούν οι δαπάνες που έκανε για την προεκλογική του εκστρατεία και να επαναληφθεί η ψηφοφορία, ανακοίνωσε η αστυνομία χθες Τρίτη.

Ο Νασίφ Αγκάσορ, 43 ετών, σύζυγος της νέας δημάρχου στο χωριό Μπάνγκο, Μαμπάο Αγκάσορ, απήχθη το Σάββατο στην επαρχία Λανάο δελ Σουρ, 810 χλμ. νότια της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας στην επαρχία των απαγωγέων φέρεται να ηγείτο ο Νάχερ Σούμπο, ο οποίος έχασε από την Αγκάσορ στις τοπικές εκλογές που διεξήχθησαν το Σάββατο.

Η αστυνομία ανέφερε πως ο Σούμπο φέρεται να απαίτησε από τον απαχθέντα και τη σύζυγό του να του επιστρέψουν τις προεκλογικές του δαπάνες, αλλά και να επαναληφθεί η ψηφοφορία.

Η αστυνομία ετοιμάζεται για επιχείρηση προκειμένου να διασώσει τον απαχθέντα, δήλωσε ο επικεφαλής της στην επαρχία.

Το Σάββατο διεξήχθησαν τοπικές εκλογές σε οκτώ χωριά και πόλεις στη Λανάο δελ Σουρ.

Επρόκειτο να γίνουν τον Οκτώβριο, αλλά αναβλήθηκαν λόγω προβλημάτων ασφάλειας στην περιοχή.

Πηγή: www.protothema.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr