Εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Ξάνθης. Πρώτη σε ψήφους η Δέσποινα Σταμπουλή

14 Οκτωβρίου 201410:17

Η Διευθύντρια της Οθφαλμολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ξάνθης Δέσποινα Σταμπουλή ήρθε πρώτη σε ψήφους στις Εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των σταυρών που έλαβαν οι υποψήφιοι του ενιαίου ψηφοδελτίου όπου ψήφισαν 159 από τους 370 εγγεγραμμένους.

 

Τα μέλη του Δ.Σ. του Ιατρικού, όπως εξελέγησαν:

Σταμπουλή Δέσποινα 73 ψήφοι
Φελεκίδης Τάσος 72
Καραδέδος Τάσος 69
Κωδωνάς Φώτης 60
Πλατής Αθανάσιος 59
Σπανόπουλος Ιωάννης 56
Φωτίου Φώτης 51
Μπαλτά Αγγελική 49
Μελετιάδης Γιώργος 43
Σουλιώτης Απόστολος 37
Νικηφορίδης Δημήτρης 35
Αναπληρωματικά
Στογιαννίδου Αναστασία 32
Αδαμίδης Δημήτρης 31
Χατζηντούνας Θωμάς 30

Στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο εξελέγησαν αντιπρόσωποι οι Δ. Νικηφορίδης, Ι. Σπανόπουλος, Φ. Φωτίο, Δ. Πετρίδης. Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο εξελέγησαν οι Σ. Δημητριάδης (Πρόεδρος), Δ. Πετρίδης (Αντιπρόεδρος), Α. Πλατής – Φ. Κωδωνάς – Π. Μαυρόπολος – Α. Σπανόπουλος – Φ. Φωτίου – Α. Σουλιώτης (τακτικά μέλη). Τέλος στην Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι Κ. Γκάμπρας, Ν. Ισούα, Δ. Γαργαβανούδη.

Η νέα διοίκηση θα συνέλθει σε σώμα σε, περίπου, ένα μήνα καθώς μετά τη λήξη της προθεσμίας 8 ημερών για ενστάσεις, πρέπει να αποσταλλούν τα αποτελέσματα στην Περιφέρεια ΑΜΘ για έγκριση και, κατόπιν, ο αρχαιότερος εκλεγμένος να καλέσει τα μέλη για να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Σε ευχαριστήρια επιστολή της η πρώτη σε ψήφους Δέσποινα Σταμπουλή αναφέρει:

Ευχαριστώ ολόψυχα όλες και όλους τους συναδέλφους που με στήριξαν στις εκλογές της 12ης Οκτωβρίου 2014 και με αναδείξανε 1η σε ψήφους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, δεδομένου ότι συμμετείχα για πρώτη φορά σ αυτές ως υποψήφια.

Σε όσες και όσους δεν με ψήφισαν τους ευχαριστώ επίσης για την ενεργή συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία , αναδεικνύοντας τις εκλογές αυτές αντιπροσωπευτικές της βούλησης του εκλογικού σώματος.

Υπόσχομαι ότι μέσα από την θέση μου στο ΔΣ του ΙΣΞ θα αγωνιστώ για τα δικαιώματα του ιατρικού χώρου χωρίς προκαταλήψεις και αποκλεισμούς, έτσι ώστε με τις αποφάσεις του ΔΣ να προασπίζονται τα δικαιώματα των μελών του με δίκαιο και αξιοκρατικό τρόπο.

Τέλος, θέλω να επισημάνω ότι συμμετέχοντας για πρώτη φορά στις εκλογές του ΙΣΞ ως υποψήφια , διαπίστωσα την απόλυτη τήρηση των δημοκρατικών διαδικασιών και την αμεροληψία , τονίζοντας μάλιστα ότι υπήρξε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια αθρόα συμμετοχή των συναδέλφων για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, περιορίζοντας την αποχή συγκριτικά στο ελάχιστο.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr