Έκκληση καρκινοπαθών της Ξάνθης για να γίνονται οι θεραπείες τους στο Νοσοκομείο Ξάνθης

20 Νοεμβρίου 201511:45

Έκκληση, για να ληφθεί μέριμνα ώστε οι καρκινοπαθείς της Ξάνθης που μετακινούνται διαρκώς στην Αλεξανδρούπολης για τις χημειοθεραπείες τους, κάνει συμπολίτης, ζητώντας να ληφθεί μέριμνα ώστε οι θεραπείες τους να γίνονται στο Νοσοκομείο της Ξάνθης και να αποφεύγουν τη δοκιμασία της διαδρομής μέχρι τη γειτονική πόλη, ειδικά, κατά την επιστροφή.

Ο Τάσος Τεφρωνίδης, σε ανάρτησή του, αναφέρει:

Θα αναφερθώ και πάλι στο Γολγοθά που διανύουν οι δεκάδες καρκινοπαθείς και οι οικογένειες του νομού μας που υποχρεώνονται σε τακτά διαστήματα να κάνουν 120 km ως την Αλεξανδρούπολη στην οποία να βρίσκονται στις 8,30 πμ και μετά απο μια επίπονη χημειοθεραπεία 5 ωρών επιστρέφουν στην Ξανθη πολλές φορές οδηγώντας μόνοι τους εκθέτοντας σε κίνδυνο τον εαυτό τους και για όσους κινούνται στην Εγνατία διότι είναι γνωστές οι παρενέργειες μετά την χημειοθεραπεία.

Γνωρίζω ότι αυτή η μορφή θεραπείας δεν απαιτεί ειδικά μηχανήματα όπως η ακτινοθεραπεία αλλά ειδικά κοκτέιλ φάρμακων και απλή κατάκλιση στο κρεβάτι τα οποία διαθέτει το νοσοκομείο Ξανθης στο δεύτερο όροφο του . Βεβαία απαιτείται ογκολόγος ο οποίος θα μπορούσε είτε να προσληφθεί στο νοσοκομείο μας η να περιοδεύει στα νοσοκομεία της Θράκης και να υποβάλει σε θεραπεία τους ασθενείς σε διαφορετικές μέρες ανά νομό.

Ας με συγχωρέσουν οι ειδικοί αλλλά ζητώ το αυτονόητο διότι δεν θέλω να θυμαμαι αυτούς που ταλαιπωρούνται όταν κάποτε μπορεί να είμαι ένας απο αυτούς . Την υγεία που την δικαιούμαστε δυστυχώς την επαιτούμε .

Αγαπητέ Περιφερειάρχη φίλε Γιώργο Παυλίδη ξέρω οτι με νιώθεις.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr