Εκεί είμαστε – Ο Σάββας Μελισσόπουλος θα ηττηθεί από έναν Δήμαρχο που παρουσιάζει ως έργο την προμήθεια…αυτοκινήτων!

25 Αυγούστου 201813:32

Το είχαμε γράψει και παλιότερα, μέχρι στιγμής ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος πορεύεται προς νέα θητεία για έναν απλό λόγο, δεν έχει έναν αντίπαλο που μπορεί να τον κερδίσει στην διαδικασία των εκλογών.

Για τον ίδιο λόγο που δεν κέρδισε και ο Χρίστος Πούλιος, όπου οι σύμβουλοι του έκαναν υψηλή πολιτική από το εκλογικό κέντρο, έτσι θα ηττηθεί και ο Σάββας Μελισσόπουλος για τρεις λόγους, δεν είναι ηγέτης και θα τον διοικούν και δεν θα διοικεί, κάνει ο ίδιος υψηλή πολιτική, και τέλος, ο Ουγκώ ήταν δεξιός

Έτσι λοιπόν, η Ξάνθη για κακή της τύχη και τα επόμενα χρόνια θα έχει έναν Δήμαρχο που παρουσιάζει αυτοκίνητα ως έργο:

Με την προμήθεια δύο νέων οχημάτων ο Δήμος Ξάνθης ενισχύει τις υποδομές της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και της λειτουργικής αναβάθμισης της εικόνας της πόλης.

Συγκεκριμένα, εντάσσονται στον δημοτικό στόλο δύο επαγγελματικά, κλειστού τύπου φορτηγάκια, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας Euro 5, σε αντικατάσταση δύο παλαιότερων οχημάτων. Από αυτά, το ένα θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του Τμήματος Πρασίνου στους κοινόχρηστους χώρους και το άλλο την περισυλλογή και μεταφορά των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, με σκοπό να αξιοποιηθεί για την κάλυψη των απαιτήσεων του αντίστοιχου τμήματος και του υπό κατασκευή κυνοκομείου.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr