Εκδηλώσεις του Συλλόγου Γυναικών για την Υπαπαντή στη Γενισέα

5 Φεβρουαρίου 201316:00

Την πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Υπαπαντής Του Κυρίου στην έδρα του Δήμου, τη Γενισεά. Ο Δήμος Αβδήρων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Γενισέας παρέθεσε λιτή δεξίωση στην αίθουσα του Ιερού Ναού. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμος μας, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τίμησε τον καταγόμενο από τη Γενισέα και συνταξιούχο πλέον ιατρό κ. Κουγγούλη Μιχαήλ, για την ανιδιοτελή πολλές φορές προσφορά του σε αδύναμους οικονομικά κατοίκους της περιοχής μας κατά τη διάρκεια της θητείας του, καθώς και τον βραβευμένο ως «Αγρότη της Χρονιάς» κ. Σπανίδη Νικόλαο, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στα όρια του Δήμου μας συμμετέχοντας ταυτόχρονα και σε φορείς της αλληλέγγυας αγροτικής οικονομίας.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κκ Παντελεήμων, ο βουλευτής Ξάνθης κ. Σαλτούρος Δημήτριος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Καραλίδης Φώτης, ο Δήμαρχος Αβδήρων κ. Τσολακίδης Βασίλειος, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του Δήμου καθώς και πολλοί συνδημότες μας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr