Εκδήλωση της καμπάνιας «Mayday» το Σάββατο στο Kardelen

12 Ιανουαρίου 201621:49

Στους φιλόξενους χώρους του Kardelen στην πόλη της Ξάνθης, το ερχόμενο Σάββατο, 16/01 και ώρα 18:30, θα λάβει χώρα η επόμενη εκδήλωση της καμπάνιας «mayday – να σταματήσουμε το πραξικόπημα» όπου θα συζητήσουμε για τα «Εργατικά Δικαιώματα και τους Εργατικούς Αγώνες στην Ελλάδα της Κρίσης». Καλούμε όλους τους εργαζόμενους/ες της πόλης, τα σωματεία, και τα συνδικάτα, να παραβρεθούν στην συζήτηση για να ενώσουμε τις φωνές μας και να συνδιαμορφώσουμε τις δράσεις μας με σκοπό την ουσιαστική επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Ευρώπη.

Καλούμε τους πολίτες της Ξάνθης να στηρίξουν την καμπάνια για την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων και από κοινού να σταθούμε ενάντια στην απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, και να συνεχίσουμε τις μάχες για την δημοκρατία και την αξιοπρέπεια όλων των εργαζομένων της Ευρώπης. Η πρωτοβουλία είναι ανοιχτή σε κάθε πολίτη ή συλλογικότητα που θέλει να συμβάλει στον σκοπό.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:

Γιαμπουράνης Χρήστος, πρόεδρο του Σ.Ε.Τ.Τ.Ε.Α και μέλος του ΔΣ του εργατικού κέντρου Αθήνας,

Κεχαγιά Τζεμήλ, μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Οικοδόμων και μέλος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Site: mayday.gr
Email: maydayeurope@gmail.com
12552505_1692932317620034_4614413794611610346_n

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr