Εκδήλωση για την ενδοσχολική βία με το Γιάννη Πανούση. Διοργανώνει η Περ. Δ/νση Εκπαίδευσης στην Κομοτηνή

17 Μαρτίου 201412:15

Στο πλαίσιο Δράσεων Πρόληψης του Παρατηρητηρίου για τη Σχολική Βία και τον Εκφοβισμό της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης πρόκειται να υλοποιηθεί επιμορφωτική εκδήλωση παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης  Σάββα Μελισσόπουλου.

Στην επιμορφωτική εκδήλωση με θέμα «Χτίζοντας το Ασφαλές Σχολείο: Ενδοσχολική βία και θυματοποίηση» καλούνται οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας (πρώην Νομαρχία) Ροδόπης, τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014 στις 18:00-20:30μμ. Στόχος της εκδήλωσης θα είναι η ευαισθητοποίηση σε θέματα εκφοβιστικών συμπεριφορών στα σχολεία, με κεντρικό ομιλητή τον κ. Πανούση Ιωάννη, Καθηγητή Εγκληματολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού  Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr