Εκδήλωση για την ανθεκτικότητα των οικογενειακών επιχειρήσεων εν μέσω Covid-19

8 Ιουνίου 202116:12

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 7 μμ, η διαδικτυακή σειρά «Ματιά στο Επιχειρηματικό Περιβάλλον» του Επιμελητηρίου Έβρου εστιάζει στις οικογενειακές επιχειρήσεις, με καλεσμένη την καταξιωμένη σύμβουλο επιχειρήσεων και συγγραφέα κα Μαρίκα Λάμπρου. Στην εκδήλωση συμμετέχει η κα Μαρίνα Δουλάμη μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Έβρου.

Η οικογενειακή επιχείρηση αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της Ελληνικής οικονομίας και της Ευρώπης. Δεδομένα από έρευνες έδειξαν ότι οι οικογενειακές επιχειρήσεις της Ευρώπης υπήρξαν ιδιαίτερα ανθεκτικές κατά την περίοδο της πανδημίας (COVID-19), σε σύγκριση με άλλες περιοχές. Μερικά από τα δημοφιλέστερα ερωτήματα αναφορικά με την φύση των οικογενειακών επιχειρήσεων είναι αν η οικογένεια και η επιχείρηση μπορούν να συνυπάρξουν, αν ενισχύει ή περιορίζει η οικογένεια την επιχειρηματικότητα και αν δένει ή διαλύει η επιχειρηματικότητα την οικογένεια.

Σε αυτό το επεισόδιο η Μαρίκα Λάμπρου, καταξιωμένη επαγγελματίας στον χώρο των επιχειρήσεων και συγγραφέας, συζητά με την Μαρίνα Δουλάμη Μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Έβρου, με σκοπό να απαντηθούν κομβικά ερωτήματα για τις οικογενειακές επιχειρήσεις και να αναγνωριστούν οι σύγχρονες πρακτικές που μπορούν να καταστήσουν ελληνικές οικογενειακές επιχειρήσεις πιο ανταγωνιστικές.

H συμμετοχή είναι δωρεάν.

Μέσω της σελίδας του Επιμελητηρίου Έβρου στο Facebook: 

https://www.facebook.com/evroschamber

Μέσω ZOOM στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://bit.ly/Family-Biz 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr