Εκδήλωση ανοιχτή για το κοινό με θέμα την κοινωνική επιχειρηματικότητα στον Δήμο Τοπείρου

22 Φεβρουαρίου 202019:00

Ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου, θα παραχωρήσει ανοιχτή συνέντευξη τύπου την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11 π.μ. στο ξενοδοχείο FILOXENIA (Τοξότες Ξάνθης), στο πλαίσιο της παρουσίασης της Δομής Στήριξης Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.

Η οργάνωση και λειτουργία της Δομής συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα INTERREG Ελλάδα – Βουλγαρία, στο πλαίσιο του έργου ACCESS FOR ALL: “Integrated approach for social inclusion in BG – GR
region by supporting employability and by developing social entrepreneurship”.

Η Δομή αλλά και το έργο συνολικά εστιάζουν στην ενημέρωση και την ενθάρρυνση δημοτών για την δραστηριοποίηση τους στον τομέα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, μέσα από την ανάδειξη των αναγκών της τοπικής κοινωνίας και της αξιοποίησης των πλεονεκτημάτων και της φυσιογνωμίας του τόπου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ

 

Το Πρόγραμμα Συνεργασίας INTERREG V-A “Greece – Bulgaria 2014-2020” συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ) και εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών χωρών.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr