Έκαναν πολιτική το προσωπικό σχόλιο υπαλλήλου του Δήμου Ξάνθης

30 Μαΐου 201917:45

Όσοι πιστεύετε ότι θα έχετε σωτηρία από τον Μπάμπη Δημαρχόπουλο, είστε ψεκασμένοι, όσοι τώρα, πιστεύετε ότι μπορεί να έχετε σωτηρία από τον Μανώλη Τσέπελη, μπορεί να έχετε ένα δίκιο.

Όμως ο Μανώλης Τσέπελης, κουβαλάει μαζί του ότι και ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος, βαρίδια τα οποία έχουν ιστορία στην Ξάνθη, δεν είναι νέο. Αυτά τα βαρίδια λοιπόν, πήραν το προσωπικό σχόλιο υπαλλήλου του Δήμου Ξάνθης, και το έκαναν πολιτική. Ένα σχόλιο χαβαλέ όπως τα δεκάδες χιλιάδες που γράφονται κάθε μέρα.

Ναι, δεν θα σωθείτε ούτε από τον Μανώλη Τσέπελη, γιατί στην διοίκηση μαζί του θα μπούνε και άτομα που απαξιώνουν το πλήθος…φασίστες δηλαδή

Δείτε και σε αυτό το δελτίο τύπου το ύφος του γραψίματος

Δεχτήκαμε τόση λάσπη, όσο κανείς άλλος.

Στον «βρόμικο» πόλεμο εναντίον μας, χρησιμοποίησαν κάθε αθέμιτο τρόπο και απίστευτες προβοκάτσιες.

Κραυγαλέο παράδειγμα, η ενεργοποίηση υπαλλήλων του δήμου που προτίθενται να πληρώσουν μέχρι και εισιτήρια για να έρθουν και να τους ψηφίσουν, με άθλια επιχειρήματα αλλά και ρατσιστικά σχόλια απέναντι στους μουσουλμάνους συμπολίτες μας.

Ευχαριστούμε που αποδεικνύουν καθημερινά στους Ξανθιώτες ότι μόνο με βρόμικους τρόπους μπορούνε να «παίξουν», λίγο πριν την κάλπη.

Μην υποτιμάτε λοιπόν, τον κόσμο που τίμησε με την ψήφο του όλους μας.

Όσοι θέλουν το καλό του τόπου μας, είναι μαζί μας.

Οι υπόλοιποι, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ!

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr