Εγκρίθηκε η βελτίωση της Επαρχιακής οδού στην Γέφυρα Πολυσίτου από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΜΘ

22 Σεπτεμβρίου 201615:03

Παρουσία του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Γιώργου Παυλίδη, των χωρικών Αντιπεριφερειαρχών κ.κ. Πέτροβιτσ, Μέτιου, Ζαγναφέρη, Μαρκόπουλου και Πατακάκη, των θεματικών Αντιπεριφερειαρχών κ. Ευφραιμίδη, κας. Χειράκη, κας Δημούδη αλλά και του Προέδρου του ΠΣ. Κ. Αντωνιάδη και της Εκτελεστικής Γραμματέας κας. Ζωής Κοσμίδου συνήλθε χθες σε τακτική συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας, στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή. 

Τα θέματα που εξετάστηκαν αφορούσαν ένταξη δράσεων στο ετήσιο πρόγραμμα της ΠΑΜΘ κυρίως τους Τομείς του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και του Τουρισμού.

Σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι στην προτεινόμενη τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος της ΠΑΜΘ εγκρίθηκαν επίσης τρία νέα έργα υποδομής.

Πρόκειται για τα: α) Παράκαμψη Οικισμού Ελαιοχωρίου, β) Βελτίωση επαρχιακού δρόμου Κομάρων – Ελιάς της ΠΕ Έβρου και γ) Βελτίωση της υπ. Αρ. 2 Επαρχιακής οδού (Γέφυρα Πολυσίτου) στην ΠΕ Ξάνθης, για την ένταξη των οποίων στο ΕΣΠΑ θα υπάρξει εισήγηση στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Γενική συζήτηση έγινε επίσης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε Περιφερειακή Ενότητα και δόθηκαν κατευθύνσεις από τον Περιφερειάρχη για την επίλυσή τους.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr