Εγκρίθηκε ο Προυπολογισμός της Περιφέρειας. Κριτική Παυλίδη στην Αντιπολίτευση

13 Νοεμβρίου 201412:12

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία χτες, 12 Νοεμβρίου 2014, ο Προϋπολογισμός της Περιφέρειας ΑΜ-Θ του οικονομικού έτους 2015.

Σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Γ. Παυλίδης επιτίθεται στην αντιπολίτευση σχολιάζοντας την αρνητική ψήφο της μείζονος αντιπολίτευσης, παρότι είχε επεξεργαστεί το σχετικό σχέδιο ως Διοίκηση, το καλοκαίρι του 2014.

Σχολίασε σχετικά: «Η Αιρετή Περιφέρεια είναι θεσμός που υπηρετεί τους πολίτες και όχι μικροπολιτικές. Η προηγούμενη διοίκηση της Περιφέρειας κατάρτισε, ψήφισε στην Εκτελεστική Επιτροπή, στην Οικονομική Επιτροπή το καλοκαίρι του 2014 και απέστειλε στην Αθήνα προς αποδοχή τον συγκεκριμένο Προϋπολογισμό. Χθες, οι ίδιοι, από τη θέση της αντιπολίτευσης, δίνοντας στίγμα της στείρας θέσης κατά του θεσμού της Περιφέρειας, της Διοίκησης και των συμφερόντων των συμπολιτών μας, δεν ψήφισαν το συγκεκριμένο, από τους ίδιους καταρτισμένο, Προϋπολογισμό. Αντί να υπηρετούν το θεσμό, έδωσαν το στίγμα της στείρας αντιπολίτευσης που θα ακολουθήσουν.»

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr