Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μακεδονίας – Θράκης για τη φιλοξενία στην Παιδική Εξοχή Μεταμόρφωσης

6 Οκτωβρίου 201619:24

Ευχαριστήρια επιστολή προς την Παιδική Εξοχή Μεταμόρφωσης απέστειλε η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μακεδονίας – Θράκης, Περσεφόνη Μήττα, μετά την φιλοξενία μελών του Συλλόγου στην κατασκήνωση.

Εξήντα πέντε άτομα πέρασαν όμορφες στιγμές στην Παιδική Εξοχή της Μεταμόρφωσης από τις 3 έως τις 12 Σεπτεμβρίου απολαμβάνοντας τη θάλασσα και τις υποδομές φιλοξενίας του Δήμου Πολυγύρου.

«Στα χρόνια της κρίσης είναι υποχρέωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να βρίσκεται κοντά στον άνθρωπο και ειδικότερα στους συμπολίτες μας που το έχουν περισσότερη ανάγκη. Ο Δήμος Πολυγύρου και η Παιδική Εξοχή Μεταμόρφωσης υλοποίησαν για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα φιλοξενίας Καρκινοπαθών με μεγάλη συμμετοχή δίνοντας την ευκαιρία σε 65 άτομα να ξεφύγουν για λίγο από τα προβλήματα τους και να διαμείνουν στην άρτια εξοπλισμένη δημοτική μας κατασκήνωση. Η επιτυχία του προγράμματος αυτού όπως και του προγράμματος φιλοξενίας ηλικιωμένων, που υλοποιήθηκε για τρίτη χρονιά, αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για τη συνέχισή τους και το επόμενο καλοκαίρι» τόνισε ο πρόεδρος της Π.Ε. Μεταμόρφωσης, αντιδήμαρχος Πολυγύρου, Δημήτριος Ζαγγίλας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο στην Παιδική Εξοχή Μεταμόρφωσης φιλοξενούνται εκτός των άλλων ΑΜΕΑ και παιδιά από τη Ρουμανία.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr