Έφοδος της Αστυνομίας για το ελεύθερο camping στη Σαμοθράκη. Αντιδράσεις στο διαδίκτυο

10 Αυγούστου 201416:50

Έφοδο για τον εντοπισμό ελεύθερων Κατασκηνωτών στη Σαμοθράκη πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές που εντόπισαν 47 περιπτώσεις, οι οποίες χαρακρηρίζονται παράνομες. Αναλυτικά, σύμφωνα με την Αστυνομία, “στο πλαίσιο γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού για την πρόληψη και την καταπολέμηση της παράνομης ελεύθερης κατασκήνωσης, πραγματοποιήθηκαν χθες (9-8-2014) το πρωί, στοχευμένοι έλεγχοι στη Σαμοθράκη. Η παραπάνω δράση πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σαμοθράκης με τη συνδρομή υπαλλήλων του Δήμου Σαμοθράκης, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Δασονομείου Σαμοθράκης. Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι που σχετίζονται με την παράνομη ελεύθερη κατασκήνωση, σε διάφορες περιοχές της νήσου (Γριά Βάθρα, Βαράδες κ.α.). Αναλυτικότερα: Πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε 90 άτομα (70 ημεδαποί και 20 αλλοδαποί) Βεβαιώθηκαν 47 παραβάσεις που αφορούσαν την παράνομη ελεύθερη κατασκήνωση Ανάλογες δράσεις θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται και στο μέλλον.¨αναφέρει η Αστυνομία.

Από την άλλη, η επιχείρηση αυτή προκαλεί αντιδράσεις καθώς το ελεύθερο κάμπινγκ είναι συνυφασμένο με τη φυσιογνωμία του νησιού ενώ πολλοί εξέφρασαν στα κοινωνικά δίκτυα τη δυσαρέσκειά τους για την επιχείρηση, ιδιαίτερα στο νησί της Σαμοθράκης .

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr