Ευκαιρίες Καριέρας. Ημερίδα στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης

25 Μαρτίου 201512:59

Οι «Ευκαιρίες Καριέρας» είναι η μεγαλύτερη συνάντηση εργασίας, ανέργων με στελέχη επιχειρήσεων και κοινωνικούς φορείς.

Οι « Ευκαιρίες Καριέρας» που διοργανώνονται από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ξάνθης , εταίρο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ» έχει ως στόχο την ενίσχυση της δικτύωσης των ανέργων –ωφελουμένων του προγράμματος με τοπικούς, επιχειρηματικούς φορείς αλλά και τους κοινωνικούς φορείς του Νομού Ξάνθης, με κατεύθυνση την προοπτική απασχόλησης των ωφελουμένων:

Εργασία. Εκπαίδευση. Επιχειρηματικότητα.

Την Παρασκευή 27 Μαρτίου και ώρα 11:00 , στο Eργατικοϋπαλληλικό Κέντρο Ξάνθης στην οδό Μ. Ρέμματος 18 , οι 3 βασικότεροι πυλώνες της αγοράς «Εργασία, Εκπαίδευση και Επιχειρηματικότητα» θα φέρουν κοντά ανέργους με τοπικούς επιχειρηματικούς φορείς αλλά και κοινωνικούς φορείς του Νομού Ξάνθης.

Σας προσκαλούμε στη συνάντηση «Ευκαιρία Καριέρας» να γνωρίσετε και να συζητήσετε για τις επαγγελματικές σας προοπτικές, με υποψήφιους εργοδότες και εκπροσώπους τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού.

Σας δίνεται η ευκαιρία, να παρακολουθήσετε δωρεάν διαλέξεις και παρουσιάσεις για την εργασία και την επιχειρηματικότητα, από επαγγελματίες, καταρτισμένα στελέχη και συμβούλους απασχόλησης.

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους!

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr