Έφυγε; Να βγω;

9 Δεκεμβρίου 201714:00

Ο Πάνος Καμμένος κατά απαίτηση των Τούρκων δεν “κόπηκε” από όλες τις διαδικασίες που γίνονται κατά την επίσκεψη ενός Προέδρου μια ξένης χώρας. Και το θέμα δεν είναι ότι κόπηκε ένας οποιοσδήποτε υπουργός, κόπηκε από ο Υπουργός Άμυνας και η αιτία δεν είναι άλλη από την στάση του Πάνου Καμμένου σε όλη την θητεία στα Ελληνοτουρκικά. Μια επιθετική ρητορική που πολλές φορές έφερνε σε δύσκολη θέση ακόμα και το Υπουργείο Εξωτερικών, μια ρητορική η οποία όπως φάνηκε και σε άλλες περιπτώσεις δεν συνοδεύεται και από πυγμή. 

Το Πάνο Καμμένο τον στείλανε κυριολεκτικά να παρακολουθήσει μια άσκηση στην οποία σε άλλες περιπτώσεις δεν θα περνούσε ούτε από έξω. Στους ΑΝΕΛ επικράτησε μια πγωμάρα αφού ο Πρόεδρος τους φροντίζει σε τακτά χρονικά διαστήματα να τους πουλάει το σανό του τολμηρού ηγέτη που αν χρειαστεί δακρύζει μόνο μπροστά σε παπάδες. 

Ο Πάνος Καμμένος έκανε όμως μόνο αυτό ξέρει καλά να κάνει, το έβαλε και πάλι στα πόδια, όπως το έβαλε με το “ούτε νεκρός θα συνεργαστώ με όποιον ψήφισε μνημόνιο”, όπως το έβαλε με τον “φπα στα νησιά” , όπως το έβαλε με όλες τις “παροχές που έταξε στους στρατιωτικούς” όπως το έβαλε στα πόδια πρόσφατα με την “Σαουδική Αραβία” και πολλές πολλές άλλες περιπτώσεις.

Μάλιστα είναι τέτοια η σύγχυση που επικρατεί στις τάξεις των ΑΝΕΛ οι οποίοι στις δημοσιεύσεις τους στα Social μέχρι που ύμνησαν και τον Ερντογάν για τις δηλώσεις του. 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr