Ευχαριστήρια επιστολή του ΕΕΕΚ Γενισέας προς το Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης

4 Απριλίου 201409:25

Ο Σύλλογος Προσωπικού και η Δ/νση του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ξάνθης εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στο Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης για την συνέχιση του έμπρακτου ενδιαφέροντος που δείχνει για τις ανάγκες των μαθητών μας, παρέχοντας τη δυνατότητα να προμηθευτεί το σχολείο με προϊόντα,  μέχρι του ποσού των διακοσίων (200) ευρώ, για την κάλυψη αναγκών άπορων μαθητών μας. Τα χρήματα αυτά προέρχονται από τα έσοδα της ‘Γειτονίας του Αη-Βασίλη 2013’, μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης που διοργανώθηκε από το Λύκειο Ελληνίδων, με συνδιοργανωτές της Περιφέρεια ΑΜΘ και τον Δήμο Ξάνθης, και τη συμμετοχή όλων των πολιτιστικών συλλόγων του τόπου μας, όπως και των αρτοποιών, ζαχαροπλαστείων και επιχειρήσεων της περιοχής μας.

Επίσης, ευχαριστούμε το Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης για τη δημιουργία ξεχωριστού τμήματος χορού, αποκλειστικά για τους μαθητές του σχολείου μας, παρέχοντας έτσι την ευκαιρία στους μαθητές μας να μαθαίνουν παραδοσιακούς χορούς και να περνούν ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο τους.

Η συνέπεια των πράξεών του μας δίνει κουράγιο να αγωνιστούμε με περισσότερο ζήλο στο υψηλό καθήκον που καλούμαστε όλοι να υπηρετήσουμε.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr