Ευχαριστίες της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών για την γραφομηχανή Braille από το φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ

22 Δεκεμβρίου 201510:17

Σε ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών, αναφέρει:

Η Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Θράκης, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για τη δωρεά μιας γραφομηχανής Braille για το τμήμα της γραφής και ανάγνωσης που λειτουργεί στην Ξάνθη.

Η προσφορά σας, η οποία είναι υψηλού κόστους, θα συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία του τμήματος και μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση διότι οι δωρητές μας αντιλαμβάνονται και αναγνωρίζουν την σημασία της διδασκαλίας της γραφής Braille στην ακριτική μας Θράκη, καθώς και την προσπάθεια της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Θράκης να διδάξει τη μέθοδο αυτή όχι μόνο στα τυφλά μέλη της αλλά και σε όσους συμπολίτες μας το επιθυμούν.

Ευχόμαστε στους δωρητές μας υγεία προκοπή και επιτυχία στο πολιτιστικό και φιλανθρωπικό έργο τους.

Ευχαριστούμε το 5ο Πρωτάθλημα basket Ν.Ξάνθης και τους συλλόγους:

Απαράδεκτοι, Αιμοδότες, Ανεπρόκοποι, Βάτραχοι, Γέφυρα, Εβρίτες, Εμπυρογνώμονες, Θράκη, Κατασκηνωτές, Οδρύσσες, Πρόσκοποι, Τεχνουργείο, Χ.Ο.Ξ., Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr