Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο νεαρός ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας

21 Μαΐου 201323:39

Μετά από έξι περίπου εβδομάδες στην εντατική ο Τόμας Πρωτόππας άφησε την τελευταία του πνοή σκορπίζοντας τον πόνο και τον θρήνο όχι μόνο στην οικογένειά του, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα που αγωνιούσε τόσες ημέρες στο πλευρό του νεαρού ηθοποιού.

Δυστυχώς τα καλά νέα δεν ήρθαν ποτέ για το παιδί που είχε όλη τη ζωή μπροστά του! Μία σοβαρή λοίμωξη στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου νοσηλευόταν ήταν η αιτία για να σβήσει το αστέρι του Τόμας Πρωτόπαπα τόσο άδοξα!

Ο Τόμας Πρωτόπαπας είχε τραυματιστεί σοβαρότατα σε τροχαίο στην Αττική Οδό, όταν αυτοκίνητο της εταιρείας είχε πέσει πίσω στο Smart αυτοκίνητό του, ενώ είχε σταθμεύσει!

Από την πρώτη στιγμή η κατάσταση της υγείας του ήταν εξαιρετικά σοβαρή με τους γονείς του παιδιού να ζητούν ακόμα και τη συνδρομή γιατρών του εξωτερικού, οι οποίοι ωστόσο δεν κατόρθωσαν να αναστρέψουν την κατάσταση!

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, ο θείος του, Γιώργος Πρωτόπαπας και η αγαπημένη του Ιωάννα Ζεμπερλίγκου οι οποίοι ήταν δίπλα του από την πρώτη στιγμή.

Οι έξι εβδομάδες στην εντατική

Από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του τροχαίου του νεαρού ηθοποιού φίλοι και γνωστοί έσπευσαν να συμπαραταθούν σε εκείνον και την οικογένειά του. Το νοσοκομείο γέμισε από αγαπημένα πρόσωπα αλλά και από απλούς ανθρώπους που θέλησαν να τους δώσουν κουράγιο και που προσεύχονταν να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα και να γίνει καλά.

Η κατάσταση όμως ήταν εξαιρετικά σοβαρή από την αρχή, όπως περιέγραφε στο TLIFE ο θείος του, ενώ χρειάστηκε να συμβουλευτούν και γιατρούς από το εξωτερικό. Καμία όμως θεραπεία που ακολούθησαν δεν έδειξε να είχε αποτέλεσμα. Ούτε η θετική ενέργεια που του έστελναν φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι!

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr